AKTIVNOSTI

RIVER DOCK ADVENTURES

River Dock Adventures Vam omogućava da na jedinstven način uz iskusne vodiče, vozače i lađare iskusite Nacionalni park Una, najljepše slapove i krajolike što zasigurno nećete nikad zaboraviti. 

PLOVIDBA LAĐOM

Ploviti Unom na lađi dok posmatrate desetak prirodnih slapova i krajolike će Vas očarati svojom ljepotom. Ploveći lađom na Uni možete degustirati Bosansku autohtonu hranu. Vožnja lađom u trajanju od sat vremena u pratnji iskusnog lađara.

 

Vrhunac: Doživjeti jedan od najljepših zalazaka sunca ikada na samoj Uni uz prekrasan krajolik. 

 

Rezerviraj

DJEČIJA IGRAONA

Za djecu uzrasta od 3 godine, pa do starijih uzrasta imamo dječiju igraonu s vrteškama, toboganima, ljuljačkama i adrenalinsku penjalicu za veću djecu na mekanoj podlozi. Odmah do igraone nalazi se sezonski burger bar s menijima za djecu, sladoledom, napicima i prekrasnim pogledom na Unu.

JEEP SAFARI

Jeep safari kroz Nacionalni park Una je jedinstven doživljaj za ljubitelje adrenalinske vožnje, terenskih vozila, te netaknute prirode u svim godišnjim dobima. Nudimo Vam off road vožnju kroz šumu koja Vas vodi do najljepšeg i najvećeg slapa u Nacionalnom parku Una Štrbačkog buka.

Vrhunac: Slikovit pejzaž i spektakularan pogled na vodopad Štrbačkog buka, nevjerovatan niz šumskog staništa, planine i prekrasni panoramski pregledi.

Rezerviraj

WELLNESS & SPA

U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness-spa centar koji uz individualni pristup te modernu opremu pruža harmoniju duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje omogućuje da wellness i spa centar bude čaroban izvor ljepote i užitka.

Rezerviraj