DOGAĐAJI

EMPORIUM EVENTS

Naše profesionalno i ljubazno osoblje i iskustvo odgovoriće na sve potrebe organizacije Vašeg poslovnog događaja ili proslave. Pored izvrsne usluge, kvalitetne hrane, profesionalno radimo kompletnu organizaciju Vama bitnog događaja. 

KONFERENCIJE

Hotel Emporium raspolaže sa kongresnom dvoranom sa 300 sjedećih mjesta i manjom kongresnom salom na spratu sa 100 sjedećih mjesta sa pripadajućom terasom na kojoj je moguće organizirati bankete na svježem zraku. Organizacija poslovnih susreta sa profesionalnim osobljem,  WiFi, osvjetljenjem i ostalom tehničkom (audio i video) opremom. Naše dugogodišnje iskustvo garantuje uspješnost manjih i većih poslovnih susreta, a dvorane je moguće urediti u skladu s Vašim potrebama što je posebno bitno u trenutnoj situaciji s COVD-19. Salu je moguće prilagoditi za veće i manje poslovne susrete sa propisanim razmakom izmedju uzvanika, adekvatnom ventilacijom, dezinfekcijom prostorije i inventara, te spremnosti osoblja da se ponaša uz poštivanje propisanih mjera. 

Rezerviraj

VJENČANJA

Hotel Emporium raspolaže sa svadbenom salom sa 220 sjedećih mjesta i manjom salom za do 80 sjedećih mjesta sa terasom. Uz naše iskustvo, izvrsne i raznolike menije s hranom i pićem, specijalne svjetlosne efekte i pomno odabrane dekoracijske aranžmane Vaš najromantičniji dan će zasigurno biti za Vas i Vaše najmilije dan iz snova s kojim započinje nova stranica u životu.  Recite „Da“ svojoj voljenoj osobi i hotelu Emporium koji nudi najprofesionalniju uslugu organizacije Vašeg vjenčanja. 
U River Docku Vam možemo organizirati manje svadbene proslave na jednoj od naših terasa na Uni u prirodnom i jedinstvenom ambijentu uz nezaboravno slikanje na ladjama.

Rezerviraj

PROSLAVE

U hotelu Emporium za Vas organiziramo dječije rođendanske proslave kao i ostala slavlja kojima obilježavate vama bitne datume. Profesionalna organizacija kojom udovoljavamo Vašim željama uz raznovrsne menije hrane i pića namijenjene za svaku priliku, dekoraciju i veoma uslužno i profesionalno osoblje. Vaše želje i očekivanja su što nas inspirira da postanemo dio Vaših sretnih trenutaka.

Rezerviraj

CATERING

U do sada dugogodišnjem radu stekli smo iskustvo u catering aranžmanima za manje ili veće bankete, razne proslave kako u hotelu Emporium tako i na drugim lokacijama. Naš tim je educiran za serviranje hrane koja će oduševiti Vas i Vaše goste za sve prilike. 

Rezerviraj